Bella Hadid Sürprizi: “Bir Baktım, Ozan Yok!”
Trabzonspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Ozan Tufan’ın eşi Rojin Tufan, katıldığı bir programda, Cannes’da yaşadıkları eğlenceli bir olayı anlatarak dikkatleri üzerine çekti. 2021 yılında dünyaevine giren çiftin, bir yıl sonra Aren Kuzey adını verdikleri bir oğulları dünyaya gelmişti.
Rojin Tufan, o geceyi şöyle anlattı:
"Cannes'da akşam yemeğinden dönerken bir baktık, önümüzde Bella Hadid yürüyor. Gazetecilerin arasından geçmemiz lazım, müthiş bir kalabalık vardı. Ozan’ın elini tutmaya çalıştım, bir baktım Ozan yok. Meğerse bizimki Bella Hadid’in hemen arkasına geçmiş."
Güvenlikten Müdahale: “Don’t Touch Me!”
Sahnenin devamı ise adeta bir sinema filmi gibiydi. Bella Hadid’in etrafındaki korumalar Ozan Tufan’ı fark edince hızlıca müdahale etti. Rojin Tufan, olayı şu sözlerle aktardı:
"Bella Hadid'in de iki tane herkül gibi koruması var. Bunu bir tuttular omzundan. Ozan da; 'Don't touch me' dedi."
Ozan Tufan Mest Oldu: “Bana da Üfledi!”
Olayın en dikkat çekici anı ise Bella Hadid’in Ozan Tufan’a dönüp bakması ve “üflemesi” oldu. Rojin Tufan, yaşananları tebessümle anlatırken tepkisini de gizlemedi:
"Ben o sırada Ozan'a bağırıyorum; 'Beni neden orada bıraktın' diye. Ozan’ın açıklaması şu: 'Ben fotoğraf için izin alacaktım. Sen ve Aren'i çekmek için.' Aren ise odada uyuyor bu arada... Çocuğu akşam yemeğine bile götürmemişiz."
Rojin Tufan sözlerini şöyle tamamladı:
"Otele en sonunda girebildik. Ben Ozan'a bağırıp çağırıyorum. Ozan ise o kadar mutlu ki; 'Bana da üfledi' dedi."
Gülümseten Anılar, Sıcacık Bir Aile Tablosu
Milli futbolcu Ozan Tufan’ın Cannes’da yaşadığı bu ilginç anı, eşi Rojin Tufan’ın anlatımıyla eğlenceli bir hatıraya dönüştü. Rojin Tufan’ın samimi sözleri, hem sosyal medyada hem de izleyiciler arasında büyük ilgi gördü. Ünlü çiftin bu neşeli anısı, gündelik hayatın içinden çıkan renkli bir tabloyu da gözler önüne serdi.