Gözaltında Gerilim!
Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ünlü isimler, ifade vermek için beklerken Maslak’taki İl Jandarma Komutanlığı’nda gergin anlar yaşandı.
Polatlar Ayrı Odaya Alındı!
Oyuncu ve şarkıcılar, aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çiftiyle aynı odada oturmak istemediklerini belirterek, duruma tepki gösterdi.
Gelen taleplerin ardından Polat çifti, avukat Feyza Altun’un da bulunduğu farklı bir odaya alındı.
Dilan Polat: 'İtibarımız Zedelendi'
Serbest bırakılan Dilan Polat, sosyal medya üzerinden yaptığı duygusal açıklamada şu sözlere yer verdi:
“Sabah 7’de neye uğradığımızı şaşırdık. Henüz birkaç hafta önce yapılan testlerimiz temiz çıkmışken, yeni bir dosyadan tekrar alındık. Her defasında kendimizi savunmakla uğraşıyoruz. Onurumuz, gururumuz zedelendi. Çocuklarım çok etkileniyor. Küçük bir çocuğum ve ergenlik çağında bir evladım var. Bugün annemin ölüm yıldönümüydü, Mevlüt okutacaktım. Ne olduysa artık, hayırlısı…”
Polat, adalet çağrısında bulunarak, yapılacak yeni testlerin de basın tarafından aynı şekilde duyurulmasını istedi. “Alnımız ak, başımız dik” sözleriyle kendilerine yönelik suçlamaları reddetti.