İstanbul
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Galeriler Magazin Zülfü Livaneli ve Türkan Şoray’dan Bodrum’da sürpriz buluşma

Zülfü Livaneli ve Türkan Şoray’dan Bodrum’da sürpriz buluşma

Yıllar sonra aynı sahnede buluştular. Türkan Şoray ve Zülfü Livaneli’nin samimi anları, Bodrum’daki edebiyat gecesine damga vurdu.

MUHABİR: Sibel Çınar
Zülfü Livaneli ve Türkan Şoray’dan Bodrum’da sürpriz buluşma 1

Bodrum’da düzenlenen 4. Uluslararası Akdeniz Edebiyat Günleri, unutulmaz bir buluşmaya sahne oldu. Zülfü Livaneli ile Türkan Şoray aynı sahnede yan yana görünce salondaki herkes heyecanlandı.

Bir yanda şarkıları ve kitaplarıyla yıllardır gönüllerde yer eden Livaneli, diğer yanda sinemanın "Sultan"ı Türkan Şoray... Etkinliğin en çok konuşulan anı, ikilinin sohbeti ve izleyicilere verdiği sıcak mesajlar oldu.

1 / 2
Zülfü Livaneli ve Türkan Şoray’dan Bodrum’da sürpriz buluşma 2

Türkan Şoray’ın sahnedeki zarafeti, Livaneli’nin samimi anlatımıyla birleşince geceye damga vurdu. Katılımcılar uzun süre ayakta alkışladı. Özellikle Şoray’ın “Zülfü Bey’le aynı sahnede olmak benim için çok özel” sözleri salonda duygusal anlar yarattı.

Program sonrası sosyal medyada paylaşılan kareler hızla yayıldı. "İşte gerçek sanat!", "Bu ikili bir araya gelince zaman duruyor" gibi yorumlar dikkat çekti.

2 / 2