Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Galeriler Spor Kütahyaspor sevdası için pazar yürüyüşünü iptal eden emeklinin o anları

Kütahyaspor sevdası için pazar yürüyüşünü iptal eden emeklinin o anları

Kütahyaspor'un galibiyetiyle coşku yaşayan emekli Ali Şen, tribündeki heyecan dolu anlarını cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Kütahya’da yaşayan emekli Ali Şen, tutkunu olduğu Kütahyaspor’u yalnız bırakmamak adına tribündeki yerini aldı.

Kütahyaspor sevdası için pazar yürüyüşünü iptal eden emeklinin o anları 1
Her pazar gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü programını iptal ederek maça giden Şen, Kütahyaspor’un 3-1 kazandığı karşılaşmada yaşadığı büyük coşkuyu kaydetti.
1 / 5
Kütahyaspor sevdası için pazar yürüyüşünü iptal eden emeklinin o anları 2
Kütahya’da yaşayan emekli Ali Şen, Kütahyaspor’un dün Dumlupınar Stadyumu’nda Karacabey Belediyespor ile oynadığı kritik karşılaşma için tribüne koştu. Hafta sonu rutinleşen doğa yürüyüşü etkinliğini Kütahyaspor için erteleyen Şen, “Bu pazar dağlar beni beklemesin dedim ve takımıma destek olmak için stadyumun yolunu tuttum. Maça gitmem, içime attıklarımı tribünde haykırmam lazımdı” ifadelerini kullandı.
2 / 5
Kütahyaspor sevdası için pazar yürüyüşünü iptal eden emeklinin o anları 3
Karşılaşma öncesinde büyük bir heyecan yaşadığını belirten Ali Şen, stadın kapısına geldiğinde yaşadığı hisleri, “Adeta Süper Lig’in 4 büyük takımının maçına giriyormuşum gibi bir heyecan vardı içimde” sözleriyle tarif etti.
3 / 5
Kütahyaspor sevdası için pazar yürüyüşünü iptal eden emeklinin o anları 4
Dün oynanan karşılaşmanın 29. dakikasında Kütahyasporlu futbolcu Fatih Somuncu’nun attığı golle büyük bir coşku yaşandığını belirten Şen, o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.
4 / 5
Kütahyaspor sevdası için pazar yürüyüşünü iptal eden emeklinin o anları 5
Golden sonraki sevinci dile getiren Şen, “Fatih Somuncu golü attığında adeta zafer sarhoşu oldum. O anın heyecanıyla kendimi tutamayarak bulunduğum tribünde bağırmaya başladım ve bu unutulmaz anları cep telefonumla kayda aldım” dedi.
5 / 5