Ekitike İlk Maçında Fileleri Havalandırdı
Yaz transfer döneminde kadroya katılan Hugo Ekitike, Premier Lig’deki ilk resmi maçında golle tanıştı. 37. dakikada sahneye çıkan genç forvet, Liverpool formasıyla lig kariyerine golle başlarken taraftarlarından büyük alkış aldı. Ekitike, sezon öncesi Crystal Palace ile oynanan Community Shield finalinde de fileleri havalandırmıştı.
Goller Peş Peşe Geldi
Liverpool’un diğer golleri 49. dakikada Cody Gakpo, 88. dakikada Federico Chiesa ve uzatma dakikalarında Mohamed Salah’tan geldi. Bournemouth adına ise Antoine Semenyo, 64. ve 76. dakikalarda bulduğu gollerle takımını oyuna ortak etmeye çalıştı. Ancak ev sahibi ekibin hücum gücü, galibiyeti bırakmaya izin vermedi.
Slot’un Yeni İsimleri Sahnede
Teknik direktör Arne Slot’un göreve gelmesiyle yeni bir yapılanmaya giren Liverpool’da, transferlerden Milos Kerkez ve Florian Wirtz maça ilk 11’de başladı. Hem Wirtz hem de Kerkez’in performansı tribünlerden olumlu not aldı.
Sıradaki Maçlar
Bu sonuçla Liverpool yeni sezona güçlü bir başlangıç yaparken, bir sonraki hafta zorlu Newcastle deplasmanına çıkacak. Bournemouth ise evinde Wolverhampton’ı konuk edecek.