Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Galeriler Spor Serdar Ali Çelikler: 'Galatasaraylı oyuncularda tuhaflık sezdim'

Serdar Ali Çelikler: 'Galatasaraylı oyuncularda tuhaflık sezdim'

Serdar Ali Çelikler, Galatasaray’ın son maçındaki oyuncu performansını değerlendirdi ve takımda bir tuhaflık sezinlediğini belirtti.

Serdar Ali Çelikler: 'Galatasaraylı oyuncularda tuhaflık sezdim' 1

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaraylı Oyuncularda Tuhaflık Sezdim"

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray’ın son maçındaki oyuncu performansını eleştirerek, takımda alışılmadık bir ruh hali gözlemlediğini söyledi. "İlk 6 maçta böyle bir durum görmemiştim," diyerek, oyuncuların oyunundaki farklılıkları dile getirdi.

1 / 3
Serdar Ali Çelikler: 'Galatasaraylı oyuncularda tuhaflık sezdim' 2

"Akıllarda Liverpool Maçı Olabilir"

Çelikler, Galatasaraylı oyuncuların zihinlerinin Şampiyonlar Ligi’ne odaklanmış olabileceğini belirtti. "Akıllarda Liverpool maçı olabilir," diyerek, takımın yerel ligdeki performansını etkileyecek bir zihinsel odak kayması yaşanabileceğini vurguladı.

2 / 3
Serdar Ali Çelikler: 'Galatasaraylı oyuncularda tuhaflık sezdim' 3

Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi Etkisi Mi?

Serdar Ali Çelikler, Galatasaray’ın yerel ligdeki oyununu etkilemeye başlayan Şampiyonlar Ligi faktörünü gündeme getirdi. Takımın geleceği için bu dengenin önemli olduğunu belirten Çelikler, oyuncuların mental olarak Avrupa'daki büyük maçlara odaklanmış olabileceğini ifade etti.

3 / 3