Eskişehir'de gerçekleştirilen Genç Kız ve Erkek Dart İl Birinciliği müsabakalarında hem kız hem de erkek takımlarıyla şampiyonluğa ulaşan Sevmdal sporcuları, son üç yıldır süregelen geleneği bozmayarak şampiyonluk kupalarını okullarına kazandırdı.
İl genelinde 21-22 Ekim 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen Genç Kız-Erkek Dart İl Birinciliği müsabakaları kıyasıya mücadelelere sahne oldu.
Turnuvada gösterdikleri üstün performansla Sevmdal sporcuları, rakiplerini geride bırakarak her iki kategoride de il şampiyonu olmayı başardı.
Öğrenciler, son üç yılda hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyonluk kupasını okullarına götürme serisini devam ettirdi.
Son üç yılın değişmez şampiyonları, 5-8 Aralık 2026 tarihlerinde Bursa'da düzenlenecek olan dart grup müsabakalarında okullarını, ilçelerini ve Eskişehir'i temsil etme hakkı kazandı.