Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Galeriler Teknoloji Bartın'da düzenlenecek UFEST'te 4 gence Doğu Ekspresi bileti hediye edilecek

Bartın'da düzenlenecek UFEST'te 4 gence Doğu Ekspresi bileti hediye edilecek

Bartın Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek UFEST kapsamında düzenlenecek çekilişle 4 şanslı genç, Doğu Ekspresi bileti kazanma fırsatı yakalayacak.

Bartın Üniversitesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenen ve ulaşım ile haberleşmenin dünyasını gençlerle buluşturmayı amaçlayan UFEST'e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek festival kapsamında düzenlenecek çekilişle 4 kişiye Doğu Ekspresi bileti armağan edilecek.

Bartın'da düzenlenecek UFEST'te 4 gence Doğu Ekspresi bileti hediye edilecek 1
Kara yolu, demir yolu, deniz yolu ve hava yolu ulaşımından haberleşme ve bilgi teknolojilerine kadar Türkiye’nin ulaşım ve iletişim alanındaki gelişimini yansıtan projeler UFEST ile gençlerle buluşacak. Katılımcılar, ulaşım ve iletişim teknolojilerini yakından tanıma, deneyimleme ve geleceğin teknolojilerini keşfetme imkanı elde edecek.
1 / 4
Bartın'da düzenlenecek UFEST'te 4 gence Doğu Ekspresi bileti hediye edilecek 2
Festival programı çerçevesinde düzenlenecek çekilişle 4 şanslı katılımcıya Doğu Ekspresi bileti verilecek. Gençlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen hediye çekilişi, etkinliğin en dikkat çeken bölümleri arasında yer alıyor.
2 / 4
Bartın'da düzenlenecek UFEST'te 4 gence Doğu Ekspresi bileti hediye edilecek 3
27 Ekim Salı günü BARÜ Fatih Sultan Mehmet Konferans Salonu’nda saat 14.00’te gerçekleştirilecek çekilişe katılmak isteyenlerin öncesinde kayıt yaptırması gerekiyor. Canlı olarak yapılacak kura çekiminde bilet kazanabilmek için salonda bizzat hazır bulunma şartı aranacak.
3 / 4
Bartın'da düzenlenecek UFEST'te 4 gence Doğu Ekspresi bileti hediye edilecek 4
UFEST’in kapanış programı, 27 Ekim Salı günü saat 14.00’te Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-Eğitim Fakültesi Fatih Sultan Mehmet Konferans Salonu’nda düzenlenecek. Programa, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ın da katılması planlanıyor.
4 / 4