Yeni Birlik Galeriler Yaşam Balıkesir'de otomobilin ezdiği kediye gazeteciden hayat kurtaran müdahale

Balıkesir'de otomobilin ezdiği kediye gazeteciden hayat kurtaran müdahale

Balıkesir'de üzerinden araç geçen yaralı kediye ilk müdahaleyi yapan Gazeteci Umut Sözen, belediye ekiplerini arayarak yardım istedi.

Balıkesir’in Altıeylül Mahallesi’nde üzerinden araç geçen ve sol ön ayağının kırıldığı değerlendirilen kedi için Gazeteci Umut Sözen’den ilk müdahale geldi.

Balıkesir'de otomobilin ezdiği kediye gazeteciden hayat kurtaran müdahale 1
Acı içinde kıvranan kedi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni arayan Umut Sözen'in çağrısı üzerine ekipler harekete geçerek yaklaşık 10 dakika içinde olay yerine ulaştı.
1 / 3
Balıkesir'de otomobilin ezdiği kediye gazeteciden hayat kurtaran müdahale 2
Ekiplerin gelmesi ile onlara yardımcı olan Gazeteci Umut Sözen yaralı kediyi ekiplere teslim etti. Ekipler, yaralı kediyi gerekli tedavi ve bakımının yapılması amacıyla barınağa götürdü.
2 / 3
Balıkesir'de otomobilin ezdiği kediye gazeteciden hayat kurtaran müdahale 3
Sokaktaki can dostların yardımına hızla koşan, duyarlılığı ve özverili çalışmalarıyla takdir toplayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekiplerine vatandaşlar teşekkür etti. Gazeteci Umut Sözen de yaralı kediye bir an önce ulaşan Büyükşehir ekipleri ve yetkililerine teşekkürlerini iletti.
3 / 3