Uşak Valisi Serdar Kartal, doğal zenginlikler ile orman varlığının muhafaza edilmesi ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla faaliyet gösteren Uşak Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne çalışma ziyareti gerçekleştirdi.
Vali Serdar Kartal, ilgili birimlerin sorumluluk sahalarında yürüttüğü koruma ve geliştirme faaliyetlerini yerinde inceledi.
Uşak Orman İşletme Müdürü Mustafa Dağıstanlı'dan kurum bünyesinde sürdürülen ormancılık çalışmaları ve projeler hakkında bilgi alan Vali Kartal, mevcut durumu değerlendirdi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Hüseyin Tekin ile de görüşen Vali Serdar Kartal, tabii yaşamın ve doğal dengenin korunmasına yönelik uygulamaları ele aldı.