Yeni Birlik Galeriler Yerel Haberler Ankara'da eski eşini öldürüp intihar eden adamın cebinden çıkan korkunç not

Ankara'da eski eşini öldürüp intihar eden adamın cebinden çıkan korkunç not

Ankara'da 5 yıl önce boşandığı eski eşini çalıştığı terzi dükkanında tabancayla vurarak öldüren adam, aynı silahla yaşamına son verdi. Olayın ardından zanlının cebinden, eski eşini ve iki kızını öldüreceğine dair bir not çıktığı iddia edildi.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde boşandığı eşini tabancayla vurarak öldüren adam, cinayetin ardından aynı silahla intihar etti. Olay yerindeki görgü tanıkları, zanlının cebinden eski eşini ve iki kızını öldüreceğine dair bir planın yazılı olduğu not çıktığını ileri sürdü.

Ankara'da eski eşini öldürüp intihar eden adamın cebinden çıkan korkunç not 1
Olay, saat 13.00 sıralarında İlkyerleşim Mahallesi Başkent Bulvarı’nda bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, 5 yıl önce boşandığı Aynur Ekici'yi (49) takıntı haline getiren ve barışmak için sürekli rahatsız eden Doğan Yavuz (56), kadının işlettiği terzi dükkanına gitti. Yavuz, burada tartıştığı eski eşine tabancayla ateş ettikten sonra aynı silahla kendi hayatına da son verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden Yavuz ve Ekici’nin cenazeleri, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
1 / 5
Ankara'da eski eşini öldürüp intihar eden adamın cebinden çıkan korkunç not 2
Aynur Ekici’nin, eski eşi Doğan Yavuz tarafından sürekli rahatsız edildiği ve izini kaybettirmek amacıyla işlettiği dükkanı kızının üzerine kaydettirdiği ortaya çıktı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar, zanlının üzerinde eski eşi ile iki kızını hedef alan bir cinayet notu bulunduğunu iddia etti.
2 / 5
Ankara'da eski eşini öldürüp intihar eden adamın cebinden çıkan korkunç not 3
Olay anını anlatan çevre esnafından Hasan Ateşoğlu, silah sesini duyduktan sonra dükkana koştuklarını ve her iki tarafı da kanlar içinde yerde yatarken bulduklarını belirterek şunları söyledi: “Bir ses duyduk. Bütün komşular o sesin geldiği tarafa doğru yöneldi. Uzun süredir eski kocasından kaçan, burada terzilik yapan kadının kocası gelmiş. Adam kadına ateş ettikten sonra kendine de sıkmış ve intihar etmiş. 2021 yılında boşanmışlar. Adam kadını takip ediyormuş. Kadın izi belli olmasın diye de dükkanını kızının üzerine kaydettirmiş. Kendi üzerine yapmamış. Epeydir kaçıyormuş zaten eski kocasından. Saldırganı tanımıyoruz. Kadın kaçtığını, izini kaybettirdiğini düşünerek burada yaşamaya başlamış. Saldırgan İstanbul’dan gelmiş. Silah sesini duydum ama o kadar güçlü bir ses değildi. Olay yerine koşarak gittik. Yerde ikisi de yatıyordu. İkisi de kanlar içindeydi. Hemen ekipleri çağırdık. Tarafların herhangi bir kavgasına daha önce şahit olmadım. Zanlının cebinden bir not çıkmış yani ’Üçünüzü birden yakalayıp öldüreceğim’ diye. Kızı da çok da yakındaymış. Allah korumuş.”
3 / 5
Ankara'da eski eşini öldürüp intihar eden adamın cebinden çıkan korkunç not 4
OLAY YERİ
4 / 5
Ankara'da eski eşini öldürüp intihar eden adamın cebinden çıkan korkunç not 5
AYNUR EKİCİ (49)
5 / 5