Yeni Birlik Gazetesi Galeriler Yerel Haberler Hatay'da yıkım kontrolden çıktı! Anne ve kız ölümden böyle kaçtı

Hatay'da yıkım kontrolden çıktı! Anne ve kız ölümden böyle kaçtı

Hatay İskenderun’da yıkımı süren 6 katlı hasarlı bina bir anda çöktü. Yan binada hasar oluşurken, anne ve kızının molozlardan kaçarak kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

KAYNAK: İHA
Hatay'da yıkım kontrolden çıktı! Anne ve kız ölümden böyle kaçtı 1

Yıkım Sırasında Beklenmeyen Çöküş

Asrın felaketinde büyük hasar alan Hatay’da mahkeme süreci devam eden binaların yıkımları sürerken, İskenderun ilçesi Şehit Pamir Caddesi’nde yıkımı gerçekleştirilen 6 katlı hasarlı bina çöktü. Ekiplerin bina enkazında yaptığı tarama ve dinleme faaliyetlerinde canlı izine rastlanmadı. 

1 / 3
Hatay'da yıkım kontrolden çıktı! Anne ve kız ölümden böyle kaçtı 2

Kameralara Yansıyan Kaçış Anı

Çökme sırasında apartmanın yanındaki bir binada da hasar oluştu. Çevrede bulunan iş yerine yansıyan görüntülerde ise binanın yerle bir olduğu ve anne ile kızının çöken binadan savrulan moloz parçalarından kaçtığı görüldü. 

2 / 3
Hatay'da yıkım kontrolden çıktı! Anne ve kız ölümden böyle kaçtı 3

Görüntülerde anne ve kızın kaçarak uzaklaştıkları anlar anbean görüldü. Yıkım esnasında hasar gören binadaki hasarsa gün ağarınca görüntülendi. 

3 / 3