Yeni Birlik Galeriler Yerel Haberler Samsun'da çatıya çıkan şahıs 3 saatlik çabanın ardından ikna edildi

Samsun'da çatıya çıkan şahıs 3 saatlik çabanın ardından ikna edildi

Samsun'un Canik ilçesinde hakkında hapis cezası bulunduğu öğrenilen bir kişi, çıktığı 3 katlı binanın çatısında 3 saat süren ikna çabalarının ardından indirildi.

Samsun'da hakkında aranma kararı ve hapis cezası bulunduğu öğrenilen bir kişi, Canik ilçesinde 3 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Samsun'da çatıya çıkan şahıs 3 saatlik çabanın ardından ikna edildi 1
Olay, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi.
1 / 3
Samsun'da çatıya çıkan şahıs 3 saatlik çabanın ardından ikna edildi 2
Hakkında aranma kararı ve hapis cezası bulunduğu öğrenilen Cemil K. isimli kişi, 3 katlı binanın çatısına çıkarak atlamak istedi.
2 / 3
Samsun'da çatıya çıkan şahıs 3 saatlik çabanın ardından ikna edildi 3
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 3 saat süren çabaların ardından polis ekipleri tarafından ikna edilen Cemil K., bulunduğu yerden indirildi.
3 / 3