Yeni Birlik Galeriler Yerel Haberler Şutso seçimlerinde acı olay: Sandık görevlisi kalp krizi kurbanı oldu

Şutso seçimlerinde acı olay: Sandık görevlisi kalp krizi kurbanı oldu

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde görevliyken aniden rahatsızlanarak yere yığılan Ali Ağlamış, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) seçimleri sırasında üzücü bir olay yaşandı. Sandık görevlisi olarak bulunan 64 yaşındaki Ali Ağlamış, seçimlerin devam ettiği esnada ani bir rahatsızlık geçirdi.

Şutso seçimlerinde acı olay: Sandık görevlisi kalp krizi kurbanı oldu 1
Olay, Haliliye ilçesi Paşabağı Mahallesi Adalet Caddesi üzerinde bulunan seçim bölgesinde meydana geldi.
1 / 5
Şutso seçimlerinde acı olay: Sandık görevlisi kalp krizi kurbanı oldu 2
ŞUTSO seçimlerinde sandık görevlisi olan Ali Ağlamış, görevini yürüttüğü sırada aniden fenalaşarak yere yığıldı.
2 / 5
Şutso seçimlerinde acı olay: Sandık görevlisi kalp krizi kurbanı oldu 3
Çevredeki vatandaşlar ve diğer sandık görevlileri hızla Ali Ağlamış’ın yardımına koşarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi.
3 / 5
Şutso seçimlerinde acı olay: Sandık görevlisi kalp krizi kurbanı oldu 4
Olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ağlamış, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
4 / 5
Şutso seçimlerinde acı olay: Sandık görevlisi kalp krizi kurbanı oldu 5
Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Ali Ağlamış'ın cenazesi, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
5 / 5