Yeni Birlik Gazetesi Genel 6 gündür haber alınamıyordu: Manavgat'ta belediye personeli için ırmakta kritik arama

6 gündür haber alınamıyordu: Manavgat'ta belediye personeli için ırmakta kritik arama

Manavgat Belediyesi bünyesinde görev yapan 42 yaşındaki Ali Savaş'ın kayboluşu, ilçede endişeli bir bekleyişe neden oldu. 14 Nisan gecesi Çeltikçi Mahallesi'ndeki konutundan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Savaş için ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Antalya'da evinden ayrıldıktan sonra izini kaybettiren belediye çalışanı Ali Savaş'ı bulmak için ekipler seferber oldu; arama çalışmaları ırmak yatağında yoğunlaştı.

Manavgat Belediyesi bünyesinde görev yapan 42 yaşındaki Ali Savaş'ın kayboluşu, ilçede endişeli bir bekleyişe neden oldu. 14 Nisan gecesi Çeltikçi Mahallesi'ndeki konutundan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Savaş için ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Teknik takip iz sürdü

Olayın ardından harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geniş kapsamlı bir teknik takip başlattı. Yapılan incelemeler ve dijital verilerin analizi sonucunda, Savaş'ın en son Küçük Şelale bölgesinde bulunduğu tespit edildi. Elde edilen bu kritik bulgu üzerine, arama faaliyetlerinin merkezi bu bölgeye kaydırıldı.

Dalgıçlar su altında tarama yaptı

Bölgeye sevk edilen Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı deniz polisi ve uzman dalgıç ekipleri, ırmak içerisinde detaylı bir su altı taraması gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında botlarla su yüzeyi kontrol edilirken, dalgıçlar da derinliklerde arama yaptı. Asayiş ekipleri ise kıyı şeridini karış karış tarayarak destek verdi.

Aramalara yarın devam edilecek

Gün boyu süren yoğun çabalara rağmen Ali Savaş'a dair herhangi bir ize rastlanamadı. Havanın kararmasıyla birlikte görüş mesafesinin düşmesi üzerine arama faaliyetlerine geçici olarak ara verildi. Ekiplerin, yarın sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgedeki çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceği bildirildi.