Yeni Birlik Gazetesi Genel Adıyaman’da inşaat kazası: Merdivenlerden düşen işçi hastanelik oldu

Adıyaman’da inşaat kazası: Merdivenlerden düşen işçi hastanelik oldu

Adıyaman'da yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Eski Devlet Hastanesi civarında bulunan bir inşaat alanında çalışmalarını sürdüren Osman Y., henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini yitirdi.

Yavuz Selim Mahallesi'nde devam eden bir inşaat çalışması sırasında dengesini kaybeden bir kişi, merdivenlerden yuvarlanarak yaralandı.

Adıyaman'da yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Eski Devlet Hastanesi civarında bulunan bir inşaat alanında çalışmalarını sürdüren Osman Y., henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini yitirdi.

Beton merdivenlerden aşağıya doğru yuvarlanan şahıs, inşaat alanında bulunan diğer çalışanların durumu fark etmesiyle büyük panik yaşattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yerinde gerçekleştirdi.

Hastanede tedavi altına alındı

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Osman Y.'nin sağlık durumuna ilişkin tetkikler devam ediyor.

Emniyet güçleri, inşaat alanında gerekli güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığını belirlemek ve kazanın kesin oluş şeklini netleştirmek amacıyla olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.