Yeni Birlik Gazetesi Genel Antalya’da gece yarısı dehşeti: Akaryakıt istasyonundan çıkarken canından oldu

Antalya’da gece yarısı dehşeti: Akaryakıt istasyonundan çıkarken canından oldu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Cumartesi gecesi meydana gelen trafik kazası, bir aileyi yasa boğdu. Karşıyaka Mahallesi’nde saat 03.45 sularında yaşanan olayda, akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra yola çıkan Cemal Tekinler, karşı yönden gelen B.A.

Kumluca’da iki aracın kafa kafaya çarpıştığı feci kaza güvenlik kameralarına yansıdı; hastaneye kaldırılan sürücü tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Cumartesi gecesi meydana gelen trafik kazası, bir aileyi yasa boğdu. Karşıyaka Mahallesi’nde saat 03.45 sularında yaşanan olayda, akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra yola çıkan Cemal Tekinler, karşı yönden gelen B.A. yönetimindeki araçla çarpıştı.

Kaza anı saniye saniye kaydedildi

Çarpışmanın şiddetiyle araçlarda büyük hasar meydana gelirken, durumu fark eden akaryakıt istasyonu çalışanları vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralanan Cemal Tekinler’i ilk müdahalenin ardından Kumluca Devlet Hastanesi’ne sevk etti.

Yaşam mücadelesini kaybetti

Durumu kritik olan Tekinler, daha sonra Antalya Şehir Hastanesi’ne nakledildi. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamayan Tekinler, yaşamını yitirdi. Acı haberin ardından morga kaldırılan cenaze, dün saat 17.30’da Hacıveliler Mahallesi Zeytinlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan emniyet güçleri, kazanın oluş şekli ve kusur durumuna ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlattı. 22 yaşındaki diğer sürücü B.A. ile ilgili yasal süreç devam ediyor.