Yeni Birlik Gazetesi Genel Antalya'da hüzünlü son: Denize kıyafetleriyle girmişti, kimliği parmak izinden ortaya çıktı

Antalya'da hüzünlü son: Denize kıyafetleriyle girmişti, kimliği parmak izinden ortaya çıktı

Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın sırrı, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin detaylı çalışmasıyla çözüldü. Antalya’nın gözde noktalarından Konyaaltı Sahili, dün akşam saatlerinde yürek burkan bir olaya sahne oldu.

Konyaaltı Sahili'nde dün akşam saatlerinde yaşanan trajik olayda, denize giren genç hayatını kaybetti. Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın sırrı, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin detaylı çalışmasıyla çözüldü.

Antalya’nın gözde noktalarından Konyaaltı Sahili, dün akşam saatlerinde yürek burkan bir olaya sahne oldu. Sahile gelen ve 20’li yaşlarda olduğu tahmin edilen bir genç, ayakkabı, mont ve çoraplarını çıkardıktan sonra kot pantolonu ve atletiyle sulara bıraktı. Kıyıdan yaklaşık 10 metre kadar açılan gencin, kayalık bölgede çırpınmaya başladığını fark eden çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Ekiplerin zamanla yarışı sonuçsuz kaldı

İhbarın ardından bölgeye sevk edilen deniz polisi, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri, vakit kaybetmeden arama kurtarma çalışması başlattı. Dalgıçların su altında yaptığı tarama neticesinde, genç kıyıdan 10 metre açıkta hareketsiz halde bulundu. Kıyıya çıkarılan gencin, sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Parmak izi incelemesi kimliği açığa çıkardı

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde gencin üzerinden herhangi bir kimlik belgesi çıkmadı. Eşyaları arasında da bir ipucu bulunamayınca, cenaze otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Burada Olay Yeri İnceleme ekiplerinin titizlikle aldığı parmak izi örnekleri, hayatını kaybeden kişinin Samet Kılıç olduğunu ortaya koydu. Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Kılıç’ın cenazesi, defin işlemleri için ailesine teslim edildi.