Muratpaşa ilçesindeki alt geçitte meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Antalya trafiğinin yoğun olduğu noktalardan biri olan Muratpaşa'daki alt geçitte, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ortalığı birbirine kattı. Fatih T. yönetimindeki 58 ADV 317 plakalı araç, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak önce alt geçidin duvarına çarptı, ardından bariyerlere savrularak durabildi.
Kaza anında araçta bulunan sürücü Fatih T. ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen iki yolcu yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi yönlendirildi.
Hastaneye sevk edildiler
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi kaza mahallinde gerçekleştirdi. Daha sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledilen yaralıların tedavisine başlandığı öğrenildi.
Trafik akışı normale döndü
Kaza sebebiyle alt geçit içerisinde ulaşım bir süreliğine kontrollü sağlandı ve kısa süreli bir yoğunluk oluştu. Araç çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldıktan sonra trafik akışı normale dönerken, emniyet güçleri kazanın kesin çıkış nedenini belirlemek üzere geniş çaplı bir soruşturma başlattı.