Yeni Birlik Gazetesi Genel Ceylanpınar’da korkunç manzara: Park halindeki otomobilde cansız bedeni bulundu

Ceylanpınar’da korkunç manzara: Park halindeki otomobilde cansız bedeni bulundu

Sabahın erken saatlerinde Urfa Kapısı Caddesi üzerinde rutin kontrollerini gerçekleştiren polis ekipleri, uzun süredir park halinde bekleyen şüpheli bir otomobili fark etti.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde rutin devriye görevini yürüten emniyet ekipleri, park halindeki bir araçta hareketsiz yatan bir genci fark etti; yapılan incelemeler sonucu şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Sabahın erken saatlerinde Urfa Kapısı Caddesi üzerinde rutin kontrollerini gerçekleştiren polis ekipleri, uzun süredir park halinde bekleyen şüpheli bir otomobili fark etti. Aracın yanına giderek içeriyi kontrol eden ekipler, sürücü koltuğunda hareketsiz yatan bir şahısla karşılaştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede şahsın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

İntihar şüphesi üzerinde duruluyor

Yapılan kimlik tespiti çalışmalarında, hayatını kaybeden kişinin Şakir Taş olduğu belirlendi. Taş’ın ateşli silahla vurulduğu tespit edilirken, olay yerinde detaylı inceleme yapan ekipler, ilk bulgular ışığında intihar ihtimali üzerinde yoğunlaştı.

Soruşturma derinleştiriliyor

Olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Şakir Taş’ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için morga sevk edildi. Genç adamın kesin ölüm nedeni ve olayın perde arkası, yapılacak adli tıp incelemesinin ardından netlik kazanacak. Emniyet birimleri tarafından başlatılan çok yönlü soruşturma ise titizlikle sürdürülüyor.