Yeni Birlik Gazetesi Genel Edirne’de acı bilanço: Hasta taşıyan ambulans ile taksi kavşakta birbirine girdi

Edirne’de acı bilanço: Hasta taşıyan ambulans ile taksi kavşakta birbirine girdi

Edirne trafiğinde bugün yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Eski Kırklareli kavşağında meydana gelen olayda, hasta nakil hizmeti veren belediye ambulansı ile ticari taksi çarpıştı.

Meriç Belediyesi’ne ait bir hasta nakil ambulansının ticari taksiyle çarpıştığı kazada, araçlarda bulunan 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edirne trafiğinde bugün yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Eski Kırklareli kavşağında meydana gelen olayda, hasta nakil hizmeti veren belediye ambulansı ile ticari taksi çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta bulunan toplam 5 kişi yaralandı.

Olay yerine sevk edilen ekipler

Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve Karayolları ekibi yönlendirildi. Ekipler, kaza mahallinde geniş güvenlik önlemleri alırken, yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Tedavi altına alındılar

Kazada yaralanan ambulans sürücüsü S.A., taksi sürücüsü A.S., ambulansta nakil halindeki hasta ve takside yolcu olarak bulunan 2 kişi, ambulanslarla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin detaylı inceleme sürerken, kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik akışı, araçların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak normale döndü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.