Yeni Birlik Gazetesi Genel Iğdır’da mesai yoğunluğu: Vali Taşolar’dan iş birliği vurgusu

Iğdır’da mesai yoğunluğu: Vali Taşolar’dan iş birliği vurgusu

Fırat Taşolar’a nezaket ziyaretinde bulunarak şehrin kalkınma vizyonu üzerine fikir alışverişi gerçekleştirdi. Iğdır Valiliği makamında gerçekleşen görüşmede, İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Iğdır Temsilcisi Sebahattin Yum, yaklaşık üç ay önce görevine başlayan Vali M.

İhlas Haber Ajansı temsilcileri, Iğdır Valisi M. Fırat Taşolar’a nezaket ziyaretinde bulunarak şehrin kalkınma vizyonu üzerine fikir alışverişi gerçekleştirdi.

Iğdır Valiliği makamında gerçekleşen görüşmede, İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Iğdır Temsilcisi Sebahattin Yum, yaklaşık üç ay önce görevine başlayan Vali M. Fırat Taşolar ile bir araya geldi.

Bölgesel çalışmalar masaya yatırıldı

Ziyaret sırasında söz alan Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Vali Taşolar’a yeni görev döneminin başarılarla geçmesi temennisini iletti. Görüşmede İHA’nın hem bölge genelindeki haber ağı hem de ülke çapındaki yayıncılık faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Kurumlar arası uyum mesajı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali M. Fırat Taşolar ise Iğdır’ın potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için kararlı olduklarını belirtti. Taşolar, şehrin gelişim sürecinde tüm kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde hareket etmenin önemine değinerek, ortak akıl vurgusu yaptı.

Samimi bir atmosferde geçen görüşme, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile noktalandı.