Yeni Birlik Gazetesi Genel Kuzey Marmara'da dehşet anları: Görev başındaki işçileri biçti geçti

Kuzey Marmara'da dehşet anları: Görev başındaki işçileri biçti geçti

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde, yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Akyazı mevkii Ankara istikametinde seyir halinde olan 25 yaşındaki E.T. yönetimindeki 34 ZK 1144 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon başında hakimiyetini yitirmesiyle kontrolden çıktı.

Sakarya'da meydana gelen trafik kazasında, önlem alan iki otoyol çalışanı kontrolden çıkan bir otomobilin hedefi oldu; olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde, yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Akyazı mevkii Ankara istikametinde seyir halinde olan 25 yaşındaki E.T. yönetimindeki 34 ZK 1144 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon başında hakimiyetini yitirmesiyle kontrolden çıktı.

Bariyerlere çarparak savrulan araç, o sırada bölgede gerçekleşen başka bir maddi hasarlı kazaya müdahale eden Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) personelleri M.G. ve R.K.'ye çarptı.

Olay yerinde can pazarı yaşandı

Çarpmanın şiddetiyle savrulan görevliler M.G. ve R.K.'nin yanı sıra, kazaya karışan otomobilde yolcu konumunda bulunan Z.K. de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye hızla intikal eden jandarma ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ambulanslarla hastaneye sevk edilen yaralılardan M.G.'nin durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza anı saniye saniye kaydedildi

Facianın boyutu, bölgedeki güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı. Görüntülerde, sol şeritte seyreden otomobilin aniden savrularak tüm şeritleri geçtiği, çelik bariyerlere çarptıktan sonra yol kenarında güvenlik önlemi alan personele hızla çarptığı görülüyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.