Samsun'da doğa ile baş başa vakit geçirmek isteyen iki kardeşin günü kabusa döndü; kopan kaya parçasının hedefi olan 26 yaşındaki genç, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde yer alan ve doğal güzelliğiyle bilinen Kabaceviz Şelalesi, dün yürek burkan bir trajediye sahne oldu. Keyifli bir gün geçirmek amacıyla bölgeye giden iki kardeş, şelale çevresinde dinlendikleri sırada beklemedikleri bir felaketle karşılaştı.
Huzurlu anlar yerini dehşete bıraktı
Ağabeyi Oğuz G. ile birlikte piknik yapmak için şelale bölgesine giden 26 yaşındaki Ogün G., oturdukları noktada aniden kopan dev bir kaya parçasının altında kaldı. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşen olayda, genç adam ağır yaralandı.
Ekiplerin çabası sonuçsuz kaldı
Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye hızla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, yaptıkları ilk incelemede Ogün G.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Genç adamın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna nakledildi.
Soruşturma başlatıldı
Yaşanan elim olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alınırken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Doğal bir oluşum olan kaya parçasının düşme nedeninin, yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanması bekleniyor.