Yeni Birlik Gazetesi Genel Silah baskınına gittiler, zehir tacirlerini yakaladılar: Çankaya'daki adresten cephanelik değil uyuşturucu çıktı

Silah baskınına gittiler, zehir tacirlerini yakaladılar: Çankaya'daki adresten cephanelik değil uyuşturucu çıktı

Başkentte suç örgütlerine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Çankaya ilçesindeki bir adreste silah kaçakçılığı yapıldığına dair ihbar alan Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, vakit kaybetmeden düğmeye bastı.

Ankara'da yasa dışı silah ticareti yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçen emniyet güçleri, operasyon düzenlenen adreste büyük bir uyuşturucu sevkiyatını deşifre etti.

Başkentte suç örgütlerine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Çankaya ilçesindeki bir adreste silah kaçakçılığı yapıldığına dair ihbar alan Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, vakit kaybetmeden düğmeye bastı. Belirlenen adrese düzenlenen baskında, ekiplerin hedefinde yasa dışı silahlar vardı ancak yapılan detaylı aramalar bambaşka bir gerçeği ortaya çıkardı.

Beklenmedik sonuçla karşılaştılar

Polis ekiplerinin adreste gerçekleştirdiği titiz incelemeler sonucunda, ihbar edilen silahlar yerine piyasa değeri yüksek olan 25 kilogram skunk maddesi ele geçirildi. Operasyonun seyri, ele geçirilen uyuşturucu miktarıyla birlikte tamamen değişti.

İki kişi gözaltına alındı

Olay yerinde bulunan ve uyuşturucu maddeyle bağlantılı olduğu değerlendirilen 2 şüpheli, ekipler tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet birimlerine götürülen şüphelilerin sorgu süreçlerinin devam ettiği ve olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdüğü bildirildi.