Kahramanmaraş’ta kontrollü şekilde sürdürülen bir yıkım çalışması sırasında meydana gelen göçük, yürekleri ağza getirdi.
Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesi’nde bulunan katlı otoparkın yıkım işlemleri sırasında beklenmedik bir kaza yaşandı. Çalışmaları yürüten iş makinesinin operatörü, aniden çöken moloz yığınlarının altında kaldı.
Zamana karşı yarış başladı
Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Enkaz altında kalan 23 yaşındaki Y.K. için ekipler seferber oldu. İtfaiye erlerinin titiz çalışması sonucu genç operatör, sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Soruşturma derinleştiriliyor
Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan operatörün hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazanın ardından bölgeye gelen polis ekipleri, yıkım alanında güvenlik önlemleri alarak olayın kesin nedenini belirlemek üzere detaylı bir inceleme başlattı.