İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem 1 gün değil her gün yardım!

1 gün değil her gün yardım!

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Aday Adayı Halis Kahriman, deprem bölgesine yeni yardım tırları gönderdi. Kahriman, “Depremden hemen sonra herkes seferber olup yardım gönderdi ama yaralar hala derin hala ihtiyaç sahibi insanlarımız var. Bu yüzden 1 gün değil elimizden geldiğince her gün yardım etmeye çalışacağız” dedi

HABER: BARIŞ KIŞ - DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Aday Adayı Halis Kahriman, deprem bölgesinde yardım tırları gönderdi. Kahriman, “Depremden hemen sonra büyük bir seferberlik oldu. Herkes kendi imkanı dahilinde bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama mesele şu ki önemli olan bunu devam ettirebilmektir. Devamı olmadığı taktirde sıkıntılar olabiliyor. Biz bu sıkıntıların önüne geçmek istiyoruz, bölge insanlarını unutmamak adına kendi imkanlarımız dahilinde yardımlarda bulunuyoruz, bulunmaya da devam edeceğiz. Bugün itibariyle TIR'larımızı da gönderiyoruz. Yine deprem bölgesinin dışında Ağrı'ya da yardımlar gönderiyoruz. Önemli olan bu deprem süreci devam ederken karınca kararınca yardımlar ulaştırabilmek çünkü deprem 1 günlük değildir, felaket her an devam ediyor, yaralar çok derin. Bunları sarmak bize düşüyor” dedi.

Deprem bölgesini unutmayalımWhatsApp Image 2023-03-27 at 14.55.20
Deprem bölgesinin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Halis Kahriman, “Depremin üzerinden 1 aydan fazla geçti orada hala ihtiyaç sahibi insanlarımız var. Duş alamayan, tuvalet sıkıntısı çeken insanlarımız var. Bunların ayırdına vararak, deprem bölgesine yardımlar göndermeye devam etmeliyiz. Biz de bunu yapıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Önemli olan milletimiz
Depremzedelere yardımın vicdani bir görev olduğunu anlatan Kahriman, “Biz kardeşlerimiz dardayken iyi olamayız. Burada konu ne vekillik ne başka bir şey. Önemli olan sadece milletimiz. Onları unutursak bunun vebali büyüktür” ifadelerini kullandı.