15 Temmuz hain darbe girişiminin 10. yıl dönümü dolayısıyla, tüm yurttaki camilerde olduğu gibi, saat 00.13’te Taksim Camii’nden de sela okundu. Türkiye genelinde gerçekleştirilen bu anma etkinliği, 15 Temmuz 2016’da darbe girişimini engellemeye çalışarak şehit olan vatandaşlar anısına yapıldı.
Şehzade Camii’nin havadan görüntüleri, olayın anısına ayrı bir anlam kattı. Dron ile çekilen görüntülerde, Fatih’deki camiden yükselen selalar duyulurken, İstanbul haritasının üzerinde de aynı anda sela okunan diğer camiler görsel olarak desteklendi.
Camilerin ışıklarının sabah namazına kadar açık kalacağı bilgisi, bu geceyi daha da anlamlı kıldı. Böylece ülke genelinde duygu dolu anların yaşanması sağlandı.

15 TEMMUZ'UN 10. YIL DÖNÜMÜNDE İSTANBUL'DA CAMİLERDE SELA OKUNDU