İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem 4 yaşında annesinin katilini yakalattı

4 yaşında annesinin katilini yakalattı

İstanbul Sultangazi'de henüz 4 yaşında olan Ahmet annesini öldüren katille ilgili verdiği bilgiyle gerçeği ortaya çıkardı. Olayı babasına anlatan Ahmet'in söylediklerinden sonra şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 25 Haziran'da İsmetpaşa Mahallesi 63. Sokak'ta, birlikte yaşadığı Delal Ahmet'e telefonla ulaşamayan Suriyeli Abdullah C, durumu aynı evde yaşayan ve alışveriş için dışarı çıkan resmi nikahlı eşi Melek C'ye bildirdi. Eve gelen Melek C. Delal Ahmet'in yerde hareketsiz yattığını, 4 yaşındaki oğlu Ahmet'in de yanında oturduğunu görünce polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Delal Ahmet'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olaydan yaklaşık bir ay sonra Delal Ahmet'in 4 yaşındaki oğlu Ahmet, babası Abdullah C'ye olayı anlattı. Çocuğun, babasının amcasının oğlu olan Nasır C'nin annesinin yüzüne yastıkla bastırdığını söylemesi üzerine Abdullah C, durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, pedagog eşliğinde 4 yaşındaki çocuğun ifadesini aldı. 

İfade doğrultusunda gözaltına alınan şüpheli Nasır C. Delal Ahmet ile ilişki yaşadığını itiraf etti. Cinayet suçlamasını kabul etmeyen şüpheli Nasır C, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Hürriyet