Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Kapalı
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Gündem ABD mahkemesi kararı açıkladı: Timur Cihantimur Türkiye'ye iade edilecek!

ABD mahkemesi kararı açıkladı: Timur Cihantimur Türkiye'ye iade edilecek!

Adalet Bakanı Tunç, İstanbul'daki ölümlü trafik kazası sonrası ABD'de tutuklanan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un Türkiye'ye iadelerine karar verildiğini açıkladı. Tunç, iadeler için girişimlerin devam edeceğini belirtti.
Gündem

Adalet Bakanı Tunç, İstanbul'daki ölümlü trafik kazası sonrası ABD'de tutuklanan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un Türkiye'ye iadelerine karar verildiğini açıkladı. Tunç, iadeler için girişimlerin devam edeceğini belirtti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da meydana gelen ölümlü trafik kazasıyla ilgili olarak ABD'de tutuklanan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un Türkiye'ye iadelerine karar verildiğini duyurdu.

KARAR VERİLDİ

Bakan Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şüphelilerin Massachusetts Bölge Mahkemesi tarafından Türkiye'ye iadelerine karar verildiğini belirtti.

Adaletin Tecellisi İçin Girişimler Devam Edecek

Adalet Bakanı Tunç, şüphelilerin ABD'den Türkiye'ye iadeleri için gerekli sürecin devam edeceğini vurgulayarak adaletin yerini bulması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *