AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, Şehit Jandarma Onbaşı Mehmet Işıklı ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz’in ailelerini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu takdim ettiklerini bildirdi.
TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİ NE?
Gül, Terörsüz Türkiye hedefleri ile ilgili yaptığı açıklamada “Şehitlerimizin emanetini korumak, bu emaneti daha da yüceltmek ve gelecek nesillere huzurlu, güçlü bir vatan bırakmaktır.” ifadelerine yer verdi.
“TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”
Gül, vatan uğruna can veren tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını da paylaşımına ekledi.
Şehit Jandarma Onbaşı Mehmet Işıklı ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz’in ailelerini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu takdim ettik.
Terörsüz Türkiye hedefimiz; şehitlerimizin emanetini korumak, bu emaneti daha da yüceltmek ve… pic.twitter.com/qtt6aai4uQ— Abdulhamit Gül (@abdulhamitgul) August 22, 2025