Adana’da Feci Trafik Kazası
Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazasında bir anne ve 1,5 yaşındaki bebeği yaşamını yitirdi. Olay, Ceyhan-Kadirli kara yolunun Hayvan Pazarı mevkiinde yaşandı.
İki Araç Çarpıştı, Kan Gölüne Döndü
Kazaya, Ramazan Kement'in kullandığı 01 DD 828 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ziya K'nin yönetimindeki 01 VBR 36 plakalı otomobilin çarpışması sebep oldu. Çarpışmanın etkisiyle ortalık adeta kan gölüne döndü.
Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadılar
Kaza sonrası olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırılan kazazedelerden, araçta bulunan Selver Sonkaya ve 1,5 yaşındaki bebeği Alparslan Sonkaya'nın yaşamını yitirdiği bildirildi. Anne ve bebeği tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, sürücü Ramazan Kement’in durumu ise stabil.
Sürücü Gözaltına Alındı
Kazanın ardından jandarma ekipleri, Ziya K.’yı gözaltına alarak soruşturma başlattı. Kazanın meydana geliş şekli ve sorumluluğu üzerinde yapılan incelemeler sürüyor.