Yeni Birlik Gazetesi Gündem Aydın gençlik ve spor il müdürlüğünde iş birliği toplantısı yapıldı

Aydın gençlik ve spor il müdürlüğünde iş birliği toplantısı yapıldı

Aydın'da gerçekleştirilen toplantıda, gençlik ve spor hizmetlerinin etkinliği ve birimler arası iş birliği güçlendirildi.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kurum bünyesinde yürütülen çalışmaların koordinasyonunu sağlamak ve birimler arası iş birliğini güçlendirmek amacıyla önemli bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

Koordinasyon toplantısı detayları

Toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe başkanlık ederken, hizmet müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürü, İlçe Müdürü ile birim ve şube müdürleri de katıldı. Bu toplantıda, ilgili birimler arasında hizmetlerin daha etkin ve koordineli bir şekilde yürütülmesine yönelik önemli görüş alışverişleri yapıldı.

Hedef etkinlik ve iş birliği

Toplantının temel amaçlarından biri, birimler arasındaki iş birliğinin artırılması ve gençlik ile spor alanındaki faaliyetlerin Aydın genelinde daha etkin şekilde gerçekleştirilmesi oldu. Katılımcılar, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, koordinasyonun sağlanması yönünde yapılan değerlendirmelerde, mevcut süreçlerdeki iyileştirmelere dair önerilerde bulundu.

AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE, KURUM BÜNYESİNDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARIN KOORDİNASYONU VE...

AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE, KURUM BÜNYESİNDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARIN KOORDİNASYONU VE BİRİMLER ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ AMACIYLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.