Aydın Ticaret Borsası, kardeş borsalarla iş birliğini güçlendirdi
Aydın Ticaret Borsası, kardeş borsaları Alaşehir Ticaret Borsası ve Ödemiş Ticaret Borsası ile geleneksel istişare toplantısında buluştu.
Alaşehir Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, tarım ve hayvancılık sektöründeki güncel gelişmeler ile bölgesel ve ekonomik konular masaya yatırıldı. Ayrıca, ticaret borsaları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Toplantıda, ortak proje alanları ve sektörün geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Kurumlar arası dayanışmanın sürdürülebilirliğinin önemine vurgu yapılan toplantıda, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak çalışmaların artırılması yönünde temenniler paylaşıldı.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Alaşehir Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu buluşmada, tarım ve ticaret alanındaki güncel gelişmeleri ele alma ve geleceğe yönelik iş birliği imkanlarını değerlendirme fırsatı bulduk. Bölgemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayan bu güçlü dayanışmanın artarak devam edeceğine inanıyor, nazik ev sahiplikleri dolayısıyla Alaşehir Ticaret Borsası’na teşekkür ediyorum" dedi.
Toplantıya Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıza Uyar, Cihan Can, Yakup Er ve Meclis Üyeleri; Ali Rıza Vural, M. Hakan Adalı, Mehmet Ali Avcu ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz katıldı.

AYDIN TİCARET BORSASI, KARDEŞ BORSALARI ALAŞEHİR TİCARET BORSASI VE ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI İLE GELENEKSEL İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ.