Yeni Birlik Gazetesi Gündem Aydın'da AYBAN banliyö hattı 17 Temmuz'da hizmete açılacak

Aydın'da AYBAN banliyö hattı 17 Temmuz'da hizmete açılacak

AYBAN banliyö hattı, Aydın'da 17 Temmuz'da Aydın Tren Garı'nda gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 17 Temmuz Cuma günü Aydın'da kent içi ulaşımı rahatlatacak olan AYBAN banliyö hattının açılış töreni yapılacağını duyurdu.

Başkan Çerçioğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak bu hattın hizmete gireceğini aktardı. Açılışın 17 Temmuz Cuma günü saat 10.30'da Aydın Tren Garı'nda gerçekleştirileceğini belirterek, tüm Aydın halkını davet etti.

AYBAN banliyö hattının, kent içindeki toplu ulaşımda önemli bir alternatif oluşturması bekleniyor. Bu hattın hizmete girmesiyle birlikte ulaşımın daha konforlu ve erişilebilir hale gelmesi hedefleniyor.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, KENT İÇİ ULAŞIMI RAHATLATMASI HEDEFLENEN AYBAN...

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, KENT İÇİ ULAŞIMI RAHATLATMASI HEDEFLENEN AYBAN BANLİYÖ HATTININ 17 TEMMUZ CUMA GÜNÜ DÜZENLENECEK TÖRENLE HİZMETE AÇILACAĞINI DUYURDU.