Yeni Birlik Gazetesi Gündem Aydın'da ulaşım altyapısına büyük yatırımlar yapılıyor

Aydın'da ulaşım altyapısına büyük yatırımlar yapılıyor

Aydın genelinde ulaşım yatırımları sürerken, yol yenileme ve güvenliği artırmaya yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla yol yapım, bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Aydın’ın her ilçesinde hayata geçirilen yatırımlara, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu öncülük ediyor.

Çalışmalar devam ediyor

Çalışmalar, Efeler ilçesinde Kemer Mezarlığı’ndan başlayarak, A1 kanal yolu, Atatürk, Kızılçay, Zeytindalı, Polis Okulu ve Efekent Bulvarları gibi birçok noktada sürdürülüyor. Ayrıca Eğrikavak Mahallesi, Elizdere Köprüsü ve Nazilli 1203. Sokak gibi bölgelerde de önemli düzenlemeler yapılıyor.

İlçelere bakıldığında Buharkent’te Efeler Caddesi, Bozdoğan’da Atatürk Caddesi ile Madran ve Cumhuriyet Mahalleleri, Çine’de Subaşı ve Yörükler Mahalleleri de projelerin kapsamına dahil. Didim’de ise Mavişehir Halk Marinası ve Barış ile Aldemir Caddeleri'nde de çalışmalara devam ediliyor.

Trafik güvenliği artırılıyor

Germencik'te Moralı Mahallesi, İncirliova'da İkizdere, Yazıdere ve Karabağ Mahalleleri, Karacasu, Karpuzlu, Koçarlı, Köşk, Kuşadası ve diğer bölgelerde yeni yollar açılırken, mevcut yolların yüzeyleri yenileniyor. Bu süreçte, trafik güvenliğini artıracak uygulamalar da hayata geçiriliyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kentin ulaşım altyapısını güçlendiren projelerin tüm ilçelerde devam edeceğini belirtti. “Aydınımızın dört bir yanında yatırım ve projelerimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Hizmetle büyüyen Aydın” ifadelerini kullandı.

AYDIN’DA ULAŞIM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

AYDIN’DA ULAŞIM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR