Yeni Birlik Gazetesi Gündem Aydın'da yeni dörtyol köprülü kavşağında çalışmalarda hız artıyor

Aydın'da yeni dörtyol köprülü kavşağında çalışmalarda hız artıyor

Aydın'daki Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı Projesi'nde zemin iyileştirme ve kazık imalatı ile önemli aşamalar kaydedildi.

Aydın'da ulaşım altyapısını güçlendirmek için Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı Projesi kapsamında çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Projede şu ana kadar, fore kazık imalatının tamamlandığı, zemin iyileştirme ve plastik destek kazığı çalışmalarında da önemli mesafeler alındığı bildirildi.

İşlerin Durumu ve Proje Hedefleri:

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, projenin planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini belirtti. Proje kapsamında köprülü kavşak bölgesindeki tüm fore kazık imalatlarının tamamlandığını ifade eden Çerçioğlu, zemin iyileştirme yöntemlerinden DSM imalatının 1.350 metresinin tamamlandığını ve toplamda 8.010 metre olarak planlandığını kaydetti. Ayrıca, 344 adet planlanan plastik destek kazığından 175’inin de tamamlandığı belirtildi.

Tabakhane Köprüsü'nde İlerleme:

Projenin önemli noktalarından biri olan Tabakhane Köprüsü'nde de çeşitli çalışmalar devam ediyor. Burada planlanan 78 fore kazıktan 65’inin tamamlanmak üzere olduğunu aktaran Çerçioğlu, Aydın’a her alanda hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizdi. "Kentimizin ulaşım konforunu artıracak dev projemiz Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Aydınımıza her alanda hizmet etmeye ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KENT ULAŞIMINI RAHATLATMAK AMACIYLA YAPIMI SÜRDÜRÜLEN YENİ...

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KENT ULAŞIMINI RAHATLATMAK AMACIYLA YAPIMI SÜRDÜRÜLEN YENİ DÖRTYOL KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI PROJESİ'NDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. PROJEDE FORE KAZIK İMALATI TAMAMLANIRKEN, ZEMİN İYİLEŞTİRME VE PLASTİK DESTEK KAZIĞI ÇALIŞMALARINDA DA ÖNEMLİ MESAFE KAT EDİLDİ.