Aydın’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında rezepisyon düzenlendi.
Aydın Valisi Osman Varol’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen resepsiyon, DSİ Misafirhanesi’nde yapıldı. Etkinliğe kent protokolü, kamu kurumlarının temsilcileri ve davetliler katıldı. Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda davetliler, bayram coşkusunu birlikte yaşama fırsatı buldu.
Unutulmaz bir kutlama:
Program sırasında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi sahnelendi. Aydın Valisi Dr. Osman Varol, konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde verdiği mücadelenin önemli bir göstergesi olduğunu vurguladı.
Vali Varol, Kurtuluş Savaşı sürecinde Aydın’ın büyük sıkıntılar yaşadığını ve bu konuda, mücadelenin anlamını en iyi bilen illerden biri olduğunu belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kazanılan Büyük Taarruz’un Cumhuriyet’in kuruluşuna giden yolu açtığını ifade etti.
Birlik ve beraberlik mesajları:
Türk milletinin geçmişte olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğini koruyarak her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini söyleyen Varol, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle andı.
Gün içerisinde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı tören ve etkinliklerinin ardından düzenlenen bu resepsiyonla birlikte resmi kutlama programı sona erdi.

AYDIN’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 104’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA RESEPSİYON DÜZENLENDİ.