Yeni Birlik Gazetesi Gündem Babalar Günü'nde huzurevi sakinleri ve şehit babası unutulmadı

Babalar Günü'nde huzurevi sakinleri ve şehit babası unutulmadı

Aydın Valisi Dr. Osman Varol, Babalar Günü'nde huzurevi sakinleri ve şehit Polis Memuru Ömür Nam'ın babasını ziyaret etti.

Aydın Valisi Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol, Babalar Günü dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlıları ve şehit polis memuru Ömür Nam’ın babasını ziyaret ederek anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Vali Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol, ilk olarak Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Varol çifti, büyüklerle sohbet ederek onların hal ve hatırlarını sordu, taleplerini dinledi. Huzurevindeki babaların Babalar Günü’nü kutlayan Vali Varol, tüm büyükler için sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diledi.

Daha sonra, Vali Varol ve eşi, Babalar Günü dolayısıyla şehit Polis Memuru Ömür Nam’ın babası İsmail Nam’ı ziyaret etti. İsmail Nam’ın Babalar Günü’nü kutlayan Varol çifti, aileyle biraz sohbet ettikten sonra şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Vali Dr. Osman Varol, “Bugün huzur ve güven içinde yaşıyorsak, bunu vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize ve onları yetiştiren fedakâr anne ve babalara borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Vali Varol, Babalar Günü vesilesiyle şehit Polis Memuru Ömür Nam başta olmak üzere tüm şehitlere rahmet, minnet ve dualarla andıklarını sözlerine ekledi.

AYDIN VALİSİ DR. OSMAN VAROL VE EŞİ FUNDA VAROL, BABALAR GÜNÜ DOLAYISIYLA HUZUREVİNDE KALAN...

AYDIN VALİSİ DR. OSMAN VAROL VE EŞİ FUNDA VAROL, BABALAR GÜNÜ DOLAYISIYLA HUZUREVİNDE KALAN YAŞLILARI VE ŞEHİT POLİS MEMURU ÖMÜR NAM’IN BABASINI ZİYARET EDEREK GÜNLERİNİ KUTLADI.

AYDIN VALİSİ DR. OSMAN VAROL VE EŞİ FUNDA VAROL, BABALAR GÜNÜ DOLAYISIYLA HUZUREVİNDE KALAN...