İstanbul
Parçalı az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Bakan Tunç’tan icra memuru, avukat ve vatandaşlara yönelik saldırı açıklaması

Bakan Tunç’tan icra memuru, avukat ve vatandaşlara yönelik saldırı açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara Sincan’da haciz işlemini gerçekleştiren, icra memuru, avukat ve vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı hakkında, “Olayla ilgili Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştır. Saldırı olayını gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam etmekte olup, soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.” dedi.

MUHABİR: Gökhan Erek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada, “Ankara ilimizin Sincan ilçesinde bir işyerinde Ankara Batı İcra Müdürlüğü'nde görev yapan icra memuru personelimizle birlikte haciz işlemini gerçekleştirdiği sırada silahlı saldırıya uğrayan görevli avukatımıza ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 

“ADLİ SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTIR” 

Bakan Tunç, olayla ilgili Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını aktardı. 

“ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTE” 

Bakan Tunç, saldırı olayını gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam etmekte olup, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü de paylaşımına ekledi.