İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Barış Yarkadaş DAMGA'da yazdı | AKP’nin kimyasını bozan soru: 128 milyar dolar nerede?

Barış Yarkadaş DAMGA'da yazdı | AKP’nin kimyasını bozan soru: 128 milyar dolar nerede?

DAMGA yazarı Barış Yarkadaş, gündemin bir numaralı maddesi olan 128 milyar dolar ile ilgili kaleme aldığı köşe yazısında önemli ifadeler kullandı.

Yarkadaş yazısında şu ifadeleri kullandı; "CHP dananın kuyruğunu tuttu bırakmıyor! Bu kez bırakacağa da pek benzemiyor. Evet, doğru bildiniz; "128 milyar dolar nerede?" yazılı pankartların yarattığı gündemden söz ediyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son aylarda Merkez Bankası’nın içinin boşaltılmasına ilişkin olarak ortaya koyduğu somut veri üzerinden bir kampanya başlattı. Hangi yayına çıksa ya da hangi toplantıya katılsa mutlaka “128 milyar dolar nerede?” diye soruyor."