Başiskele’de eğitim yatırımlarına 3 yeni okul daha ekleniyor. Kullar Tepecik, Bahçecik ve Döngel mahallelerinde yapımı süren okulların tamamlanmasıyla birlikte, ilçenin sınıf kapasitesinin artması ve öğrencilerin daha modern eğitim ortamlarına kavuşması hedefleniyor.
Başiskele’de eğitim alanındaki yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İlçenin eğitim altyapısını güçlendirecek 3 yeni okul projesinin çalışmaları sürüyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Şendoğan ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Başyiğit, inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Kullar Tepecik Mahallesi’nde yeni okul binası, Bahçecik Mahallesi’nde 16 sınıflı ortaokul ve Döngel Mahallesi’nde 12 sınıflı özel eğitim okulunun yapım çalışmaları devam etmektedir.
Şu an çalışmaların yürütüldüğü alanları ziyaret eden heyet, yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan en önemli yatırım olduğunu vurguladı. Yapımı devam eden üç yeni okulun tamamlanmasıyla birlikte, ilçedeki sınıf kapasitesinin artacağı ve öğrencilerin daha modern ve donanımlı eğitim ortamlarına kavuşacağı beklenmektedir. Geleceğin teminatı olan çocukların daha nitelikli şartlarda eğitim alabilmesi için hayata geçirilen projelerin, Başiskele’nin eğitim vizyonuna önemli katkı sunacağı hedefleniyor. Belediye Başkanı Yasin Özlü, eğitim yatırımlarının yakından takip edildiğini ve çocukların ile gençlerin geleceğine değer katacak her projeye destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

BAŞİSKELE'DE EĞİTİM YATIRIMLARINA 3 YENİ OKUL DAHA EKLENİYOR. KULLAR TEPECİK, BAHÇECİK VE DÖNGEL MAHALLELERİNDE YAPIMI SÜREN OKULLARIN TAMAMLANMASIYLA İLÇENİN DERSLİK KAPASİTESİ ARTARKEN, ÖĞRENCİLER DAHA MODERN EĞİTİM ORTAMLARINA KAVUŞACAK.
