Yeni Birlik Gazetesi Gündem Başkan Büyükgöz yol ve park çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Büyükgöz yol ve park çalışmalarını yerinde inceledi

Gebze'de sürdürülen yol ve park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zinnur Büyükgöz, ekiplerden bilgi aldı ve projelerin detaylarını gördü.

Gebze’de yol ve park çalışmalarının aralıksız sürdüğü sırada, Başkan Zinnur Büyükgöz bu çalışmaları yerinde incelemek üzere sahaya inerek ekiplerden bilgi aldı. Özelikle Beylikbağı Mahallesi’nde Sakarya ve Vatan caddelerindeki asfaltlama işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çalışmalar:

Başkan Büyükgöz’ün saha programı çerçevesinde ilk ziyareti, Cumhuriyet Mahallesi’nde 2249. Sokak oldu. Burada gerçekleştiren yol ve park çalışmalarının detayları hakkında bilgi alan Büyükgöz, 60 metre uzunluğundaki ve 10 metre genişliğindeki yolda sürdürülen faaliyetler hakkında heyecanla bilgi aldı.

Bu kapsamda, 430 metreküp yol kazısı ve 550 metreküp yol dolgusu yapıldığı, yol üzerinde ayrıca 700 metreküp taş duvar imalatı gerçekleştirilmekte olduğu ifade edildi. Projenin ilerleyen aşamalarında, yolun her iki tarafına kaldırım yapılması, PMT serimi, asfalt uygulamasının tamamlanması, yol çizgilerinin çekilmesi ve gerekli noktalara korkulukların yerleştirilmesi planlanıyor. Yeni park alanının tamamlanması ile Cumhuriyet Mahallesi’nin, hem yetişkinler hem de çocuklar için sosyal bir alan kazanması hedefleniyor.

Beylikbağı Mahallesi’ndeki asfalt çalışmaları:

Cumhuriyet Mahallesi’nin ardından Başkan Büyükgöz, Beylikbağı Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını inceledi. Sakarya Caddesi’nde 350 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde bir yolun yenilenmesi kapsamında toplam 620 metreküp trimer kazısı gerçekleştirildi. Yolun altyapısında 1300 ton PMT kullanıldığı, iki kat asfalt uygulamasında ise toplam 2200 ton asfalt serimi yapıldığı belirtildi.

Beylikbağı’ndaki saha programında ayrıca Vatan Caddesi’ne de yer verildi. Vatan Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarda, 590 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki alanda 905 metreküp trimer kazısı yapıldı. Bu yolda ise, 1900 ton PMT kullanılarak iki kat asfalt uygulaması kapsamında toplam 3520 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

GEBZE’DE YOL VE PARK ÇALIŞMALARI SÜRERKEN, BEYLİKBAĞI MAHALLESİ’NDE SAKARYA VE VATAN CADDELERİNDE...

GEBZE’DE YOL VE PARK ÇALIŞMALARI SÜRERKEN, BEYLİKBAĞI MAHALLESİ’NDE SAKARYA VE VATAN CADDELERİNDE ASFALTLAMA TAMAMLANDI. CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE İSE 60 METRE UZUNLUĞUNDAKİ YOLDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.