Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Tahirağa İlkokulu'nu ziyaret etti. Bu ziyareti, kendisi için geçmişle bir bağ kurma fırsatı sundu.
Yeniden buluşma
Belediye Başkanı Ercan Özel, Yenişehir Kaymakamı Ümit Altay ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin İnci ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti. Başkan, yıllar önce kendisi de bu sıralarda eğitim gördüğünden, öğrencilerin heyecanını derinden hissetti.
Özel anılar
Ercan Özel, okul ziyaretinin ardından duygu dolu sözler sarf ederek, "Yıllar önce ben de bu okulun sıralarında oturdum; bu koridorlarda yürüdüm. Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken yaşadığımız heyecanı hâlâ hatırlıyorum. Öğrencilerimizin heyecanına ortak olmak benim için tarifsiz bir mutluluk." ifadelerini kullandı. Başkan Özel, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılı bir eğitim yılı dileyerek, kendi öğrencilik yıllarını anımsamanın verdiği mutluluğu paylaştı.

YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÖZEL, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE, YILLAR ÖNCE EĞİTİM GÖRDÜĞÜ TAHİRAĞA İLKOKULU’NU ZİYARET ETTİ.