Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla önemli bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Özel, 30 Ağustos’un, bir milletin kendi alın yazısını kaleme aldığı bir zafer olarak tarihe geçtiğini belirtti. Mesajında, "30 Ağustos; esareti reddeden, bağımsızlığından asla vazgeçmeyen aziz milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde tarih sahnesine vurduğu özgürlük mührüdür. Bu büyük taarruzun zaferle sonuçlandığı gün, yalnızca askeri bir başarı değil, aynı zamanda yokluklar içinde yeniden ayağa kalkan bir milletin inancının, fedakârlığının ve vatan sevgisinin eseridir" dedi.
Vatanı koruma vurgusu
Mustafa Galip Özel, mesajında, “Bizlere düşen görev; atalarımızın canları pahasına bizlere emanet ettiği bu vatanı, Cumhuriyetimizi ve bağımsızlığımızı aynı kararlılıkla korumaktır. Ülkemizi birlik, beraberlik ve dayanışma içinde daha güçlü yarınlara taşımalıyız” ifadelerini kullandı.
Atatürk ve kahramanlar anıldı
Özel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Zafer, zafer benimdir diyebilenindir" sözünü hatırlatarak, bu inanç ve cesaretin her zaman yol gösterici olduğunu vurguladı. Son olarak, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bağımsızlığı için mücadele eden tüm kahramanları saygı, rahmet ve minnetle andığını belirtti. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlu olduğunu ifade etti.

BOZDOĞAN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GALİP ÖZEL, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 104’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.