Yeni Birlik Gazetesi Gündem Başmakçı'da sebze üretim alanlarında hastalık ve zararlılara karşı kontroller yapıldı

Başmakçı'da sebze üretim alanlarında hastalık ve zararlılara karşı kontroller yapıldı

Başmakçı'da sebze üretim alanlarında hastalık ve zararlı etmenlere yönelik kontroller gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde, sebze üretim alanlarında hastalık ve zararlı etmenlere yönelik kapsamlı kontroller yapıldı.

Bitkisel üretimde verim ve kalitenin korunması, bitki sağlığının sürdürülebilirliğinin sağlanması ve hastalık ile zararlıların erken dönemde tespit edilerek gerekli önlemlerin alınması amacıyla yürütülen saha çalışmaları çerçevesinde, Başmakçı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri tarafından açıkta yetiştiricilik yapılan sebze üretim alanlarında detaylı incelemeler gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollerde, üretim alanlarının mevcut durumu dikkate alınarak değerlendirmeler yapıldı. Üreticilere bitki sağlığının korunması, hastalık ve zararlılarla mücadele yöntemleri konusunda teknik bilgilendirmelerde bulunuldu.

AFYONKARAHİSAR'IN BAŞMAKÇI İLÇESİNDE, SEBZE ÜRETİM ALANLARINDA HASTALIK VE ZARARLI ETMENLERE...

AFYONKARAHİSAR'IN BAŞMAKÇI İLÇESİNDE, SEBZE ÜRETİM ALANLARINDA HASTALIK VE ZARARLI ETMENLERE YÖNELİK KONTROLLER YAPILDI.

AFYONKARAHİSAR'IN BAŞMAKÇI İLÇESİNDE, SEBZE ÜRETİM ALANLARINDA HASTALIK VE ZARARLI ETMENLERE...