Bayburt’ta açılması planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Harun Sivlim ve ekibi, hastanenin yapılacağı bölgede kapsamlı incelemelerde bulundu.
İncelemeler sırasında detaylı değerlendirme yapıldı:
Gerçekleştirilen incelemelerde, mevcut durumun yanı sıra sağlık tesisinin faaliyete geçebilmesi için yürütülen çalışmalar da gözden geçirildi. Bu kapsamda, ihtiyaçlar ve gelecek planlamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Hizmetin etkinliği artırma hedefi:
İl Sağlık Müdürlüğü yönetimi, hastane yapısının iç bölümlerini gezerek güncel çalışmaları yerinde takip etti. Fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin ve erişilebilir bir şekilde sunulabilmesi için başlatılan bu çalışmalar büyük bir titizlikle sürdürülüyor.

FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR