İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Belgrad Ormanı'nda büyük sır! Ece Gürel'in babasından tüyler ürperten açıklama

Belgrad Ormanı'nda büyük sır! Ece Gürel'in babasından tüyler ürperten açıklama

Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan 4 gün sonra sağ bulunan peyzaj mimarı Ece Gürel, gece hayatını kaybetti. Ailesi şüpheli detaylar olduğunu vurgularken, "Bu işin içinde başka bir şey var" diyerek soru işaretlerine dikkat çekti. Olayın aydınlatılması bekleniyor.

Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan 4 gün sonra sağ olarak bulunan peyzaj mimarı Ece Gürel’in, gece saatlerinde hayatını kaybetmesi Türkiye’yi sarsarken, ailesi olayın ardında şüpheli detaylar olduğunu belirtti. Baba Muharrem Koçoğlu, “Bu işin içinde başka bir şey var” diyerek kafalarındaki soru işaretlerini dile getirdi.

Kağıthane Gültepe Mahallesi’ndeki evinden 2 Mart’ta Belgrad Ormanı’na gitmek üzere ayrılan 39 yaşındaki peyzaj mimarı Ece Gürel’den uzun süre haber alınamamıştı. Dördüncü gününde sağ olarak bulunan Gürel, gece saatlerinde hayatını kaybetmişti. Tüm Türkiye bu olayın şokunu yaşarken, Müge Anlı da konuyu programında ele aldı.

Acılı Babadan Şüpheli Ölüm Açıklaması: “Telefonu Saatlerce Çaldı Ama Cevap Vermedi”

Ece Gürel’in babası Muharrem Koçoğlu, olayın aydınlatılması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Kafamda bir sürü soru işareti var. Telefonu 3,5 saat çaldığı halde cevap vermedi. AFAD günlerce aradı ama bulamadı, nasıl olur? Orada kaybolan biri mutlaka 112’yi arardı ya da navigasyona bakıp yolunu bulurdu. Üstündekileri çıkarmış, telefonu bırakmış… Bunlar normal şeyler değil! O 4 gün boyunca ben bile uyumadan ateşin başında kaldım ama donuyordum, Ece’nin bu şartlarda dayanması mümkün değil. Bu işin içinde başka bir şey var!"

Anne Gülşen Koçoğlu: “O 4 Gün Canımı Çok Acıtıyor”

Gürel’in annesi Gülşen Koçoğlu ise kızının başına ne geldiğini bilemediklerini ifade ederek, yaşadığı acıyı şu sözlerle anlattı:

"Bir sürü cevapsız sorular var. Ece’nin orada nasıl kaldığını, başına ne geldiğini bilmiyorum. O 4 gün canımı çok acıtıyor. Bir insan ormanda tek başına kaldığında sağlıklı düşünebilir mi? İşin içinden çıkamıyorum, ne oldu bilmiyoruz!"

AFAD Günlerce Aradı, Ama Nasıl Bulunamadı?

Ece Gürel’in günlerce süren arama çalışmalarına rağmen neden bulunamadığı ve sağ olarak kurtarıldıktan sonra neden hayatını kaybettiği büyük bir soru işareti olarak kaldı. Ailesinin "Bu işin içinde başka bir şey var" diyerek yaptığı açıklamalar, olayın aydınlatılması gerektiği yönündeki çağrıları güçlendirdi.

Türkiye’nin konuştuğu bu olayın perde arkası hâlâ gizemini koruyor. Yetkililerin konuya dair yeni açıklamalar yapması bekleniyor.