Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Kapalı
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
Sahur vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Bergama'daki orman yangını saatler sonra kontrol altına alındı

Bergama'daki orman yangını saatler sonra kontrol altına alındı

İzmir Bergama'da dün çıkan orman yangını, havadan ve karadan ekiplerin müdahalesiyle 20 saatin sonunda kontrol altına alınabildi.
Gündem

İzmir Bergama'da dün çıkan orman yangını, havadan ve karadan ekiplerin müdahalesiyle 20 saatin sonunda kontrol altına alınabildi.

KAYNAK: DHA

İzmir'in Bergama ilçesinde çıkan orman yangını, 20 saat sonra, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Bergama'nın Ilgındere Mahallesi'nde saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. Alevler kuvvetli rüzgar nedeniyle geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye 4 uçak, 4 helikopter, 27 arazöz,8 su ikmal ve 6 dozer sevk edildi. Alevlerin ilerlediği Sarıcalar Mahallesi'ndeki bazı ev ve ağıllar tedbiren tahliye edildi. Söndürme çalışmaları gece boyunca sürdü. Alevler, bugün saat 10.00 itibariyle, kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, çıkan yangınların büyük bölümünün insan kaynaklı olduğunu belirtip, ormanlarda ve yakınlarında ateş yakılmaması için uyarılarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *