İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Binali Yıldırım anjiyo oldu

Binali Yıldırım anjiyo oldu

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul'da anjiyo oldu. Durumu iyi olan Yıldırım, bugün taburcu olacak.

DHA-AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul'da anjiyo oldu. Durumu iyi olan Yıldırım, bugün taburcu olacak.

Binali Yıldırım, rutin kontrol için İstanbul'daki özel bir hastaneye gitti. Yıldırım'ın bir damarının tıkalı olduğu tespit edildi ve kapalı damarı açılarak, stent takıldı. Yıldırım'ın bugün taburcu edileceği belirtildi.

BAKAN KOCA'DAN MESAJ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise şunları kaydetti: "Geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanımız, Eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbimden acil şifalar diliyor; tez vakitte sağlığına kavuşup aramıza dönmesini temenni ediyorum."

Binali Yıldırım anjiyo oldu

Binali Yıldırım anjiyo oldu